Thursday 16 June 2011

OPI- mit distrus






V-am marturisit acum ceva timp adevaratul motiv pentru care cumpar OPI: snobismul. Daca la haine diferenta dintre cele scumpe si cele ieftine este sesizabila, ma conving pe zi ce trece ca atunci cand vine vorba de oje, multe sunt la fel.

Am patit-o cu Chanel, o singura oja am avut si alta nu mi-a mai trebuit, sarea de pe unghii imediat. Tin sa pecizez ca nici nu locuiesc la tara sa dau cu sapa, nici nu spal multe farfurii si intre noi fie vorba gatesc la modul superficial, astfel incat plecarea ojei mult-prea-scumpe-Chanel de pe unghiile mele a fost complet nejustificata. O gramada de bani pe o oja cu o culoare superba si atat. Se merita? Ca sa va faceti o idee oja este Blue Satin 461.

Apoi am trecut la OPI, in prima faza am inceput cu ojele glitter la care nu am ce comenta, arata superb si tin o saptamana . Dupa care am trecut la cele mate si aici este ciudatenia: FIT A BIT, CAJUN SHRIMP, JADE IS THE NEW BLACK, chiar  si FUNNY BUNNY rezista cu stoicism cateva zile, dar DONE OUT IN DECO, YOU DON'T KNOW JACQUES si SUZY SAYS FENG SHUI sar de pe unghii in secunda doi. De ce?  Si cum nu avem posibilitatea de a incerca toate ojele Opi sa stim care sunt bune si care nu, se mai merita sa le achizitionam? Eu zic ca fetele care nu isi permit ojele Opi pot sta linistite, nu pierd mare lucru.

Aceasta mi-a rezistat o noapte si jumatate de zi:



Intr-adevar, mi-a sarit mai mult de pe aratator si degetele opozabile, dar daca ma dau cu oja nu inseamna ca nu mai butonez telecomanda sau ca nu mai deschid o conserva de peste. Precizez ca folosesc atat base coat cat si top coat.

Acum intrebarea e urmatoare: daca nu Opi, atunci ce? Sugestii?


                                                      XO,
                                                        Iela

25 comments:

  1. cea mai buna oja ever este sparitual, am un albatru inchis.. o ador..tine o groaza pe unghii, tot ma tin sa ii fac si un review...http://www.zenit.ro/produse/402-lac-de-unghii-crystal-eyes.html
    are ingrediente nu asa nocive precum opi, e mai ieftine, imi place ambalajul..exista si varianta cu sticluta mai mica.. eu sunt innebunita dupa ojele astea :D

    ReplyDelete
  2. mersi blondie:** ma uit acum pe site. ma gandeam la Orly daca or fi bune..

    ReplyDelete
  3. Si eu sunt de aceeasi parere cu tine,nu merita sa dai atatia bani pe oja. Eu una,imi schimb culoarea unghiilor la 3-4 zile...as da faliment dc as cumpara atatea oje OPI sau Chanel:P,ma impac f bine cu cele de la Flormar:).Toate vrem ca oja sa tina o vesnicie,sa fim serioase,eu una nu pot sta o saptamana cu aceeasi culoare pe unghii:P. Pana la urma tine de alegerea si bugetul fiecaruia,insa sunt sigura ca oricat de multi bani ai avea tot te superi cand iti sare Chanel-ul de pe unghii:))!

    ReplyDelete
  4. Deea, am dat atatea sanse ojelor Opi incat m-am saturat si m-am suparat pe ele. Niciuna nu mai iau. Sper :))

    ReplyDelete
  5. iti fur eu YOU DON'T KNOW JACQUES daca te-ai saturat de ea:P
    oricum aceeasi problema o am si eu in cazul a doua oje OPI (una rosie, una corai), in sensul ca se intampla sa imi sara in aceeasi zi de pe o unghie si ma enervez la culme.
    Cu celelate nuante (cele care contin si putin sclipici) n-am nici o problema si chiar sunt cele mai rezistente pe care le-am folosit pana acum. Probabil ca e ca la loto si nu stim pana nu le cumparam.
    Mai am in plan o oja OPI pe anul asta si pana la anu` ma linistesc :)
    xoxo

    ReplyDelete
  6. Daca vrei iti dau oja:)
    Eu am rezistat cu succes la vederea ojelor din colectia "piratilor" si chiar imi place ce mi-a aratat SuperficialBeauty mai sus, sunt oje ieftine si frumoase pe site-ul ala, cred ca o sa le incerc :D
    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Daca vrei sa mi-o dai eu o vreau :P
    Eu tocmai la pirati ma gandeam cand am scris ca mai o oja in plan de la OPI pentru anul asta :P

    ReplyDelete
  8. si eu care credeam ca sunt nebuna si ca numai eu patesc sa-mi sara oja opi dupa o zi:)) deci nu sunt singura, macar atat! pupici:*

    ReplyDelete
  9. n-as da mai mult de o suta de mii pe-o oja nici daca as sti c-ar tine 500 de ani pe unghii! eu am o caruta de oje flormar. sunt 6 ron si tin pe unghii o saptamana incheiata!

    ReplyDelete
  10. alea au niste culori mortale:x
    ti-am trimis mail acus

    ReplyDelete
  11. Iulia, nu esti singura:D Te pup!!

    andreea, crek m-as plictisi 500 de ani cu aceeasi nuanta:D

    ReplyDelete
  12. Cristina, ai primit mailul meu ca nu stiu daca am trimis bine?

    ReplyDelete
  13. da. il trimisesei pe adresa neoficiala:P ti-am raspuns :*

    ReplyDelete
  14. eu inca nu am gasit o oja care sa ma tina mai mult de 4 zile pe unghii :(

    ReplyDelete
  15. Buna,
    incearca Supershine, Supermatte, Quartz sau Neon de la Flormar. Aplicata peste o baza si cu un lac peste, poti spune ca ti-ai pus gel.:)) Incearca aici : http://flormar-brasov.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. mie opi mi se pare cea mai buna oja ever :X , nu as dao pt nimic in lume :D , si eu aveam inainte probleme cu ojele , ma tineau o zi maxim , insa dupa ce am descoperit opi vreau sa spun ca manichiura mea dureaza pana o sterg :)

    ReplyDelete
  17. Incearca Farmec - e ieftina si buna. Tine pe zi cam 4-5 zile. Daca vrei ceva mai scumpisor - Deborah Super Shine - costa vreo 25 ron si tine 5 zile.

    ReplyDelete
  18. pacat de nuanta. e superba :X
    eu folosesc cu succes Farmasi (am smuls iarba, spalat vase, spalat des pe maini etc). poti sa incerci una sa vezi daca iti place.
    sau daca ai acces spre Essence poti incerca de la ei. am una si rezista la fel de bine pe unghiute.

    ReplyDelete
  19. adevarat , si la mine tin ojele flormar...5 zile..fara nici-un defect...o sa incerc si farmasi..nu le-am folosit niciodata , dar flormar..foarte bune, si am multe altele scumpe care nu ma multumesc asa..

    ReplyDelete
  20. Intr-adevar, au astia de la Opi niste culori, iti fura privirea imediat. La mine nu exista data sa nu intru in Sephora fara sa plec cu o oja.

    Va multumesc mult de sugestii, am de unde alege acum:D

    Va pupicesc!!

    ReplyDelete
  21. ai mare dreptate, dar in cazul meu, nu stiu de ce, orice oja as aplica tot nu ma tine mai mult de o zi jumate.. nu am incercat pana acum cele cu glitter de la OPI, desi am mai auzit ca sunt bune. dragut post >:D<

    ReplyDelete
  22. multumesc mult, te pup!! :D

    ReplyDelete
  23. Si eu ma impac bine cu cele de la Flormar, cat despre ora ta ce sa zic, s-a mai spulberat un mit:))

    ReplyDelete
  24. Eu am o singura oja Opi de care nu sunt multumita.Adica mi se par la fel ca toate celelalte

    ReplyDelete
  25. O sa testez si eu mai multe, Flormar, ramane varianta 2 dupa cea propusa de SuperficialBeauty :D

    Va pup!!

    ReplyDelete