Sunday 5 December 2010

Haul BENEFIT!!!

                 Ador produsele BENEFIT, clar sunt fana lor. Prima oara am fost incantata de ambalaje (referitor la asta, cred ca au o strategie de marketing foarte buna) , apoi am zis sa cercetez, sa vad ce zice lumea despre produsele lor si aparentele nu au fost inselatoare, au produse foarte bune in ambalaje gorgeous. Bineinteles ca sunt si produse care nu "stau bine" pe tenul meu, dar asta nu il face un produs prost, ci doar nepotrivit mie.

          
          
            Asadar, sa vorbim despre Benefit si sa aratam atat cat putem. 


                 1. HIGH BEAM







      
        Ador textura lui fina, stralucirea soft si chiar si modul cum se aplica. Recunosc ca de cand l-am luat prima data nu mi-a mai trebuit sa achizitionez alt iluminator, deci nu as putea face vreo comparatie.


                 2. 10(TEN)



     Este un produs 2 in 1 care pentru mine functioneaza de minune, il iubesc. Este vorba despre o pudra iluminatoare si o pudra autobronzanta care se aplica exact asa cum se vede, nu se amesteca in cutie. Cand nu am chef sa pierd prea mult timp sa pun si iluminator si bronzer, folosesc 10 :)

                     3. BIG BEAUTIFUL EYES



O paleta pe cat de mica pe atat de dragalasa. Paleta este formata din aticearcanul (deja faimos) Bo-ing si 3 nuante superbe, pigmentate, care se combina excelent. Love it! Despre anticearcan pot spune doar ca nu prea folosesc, nuanta din paleta mi se par oricum prea inchisa pentru tenul meu, asa ca ramane aproape intact. Totusi l-am testat o singura data si tin minte ca mi s-a strans in pliuri.
           
                4. POREfessional

Balsamul minune care astupa porii. Eu am zona T mai grasa si GOD, THIS MAKES A DIFFERENCE. Textura este incredibila, nu este grasa deloc si imi face zona T perfect mata si fina :X

                  5. THAT GAL


Un primer rozaliu si fin cu un miros de flori (asa mi se pare mie) care se absoarbe repede in piele si ma face shiny. Devine un pic gras pe zona T, insa cu Poreless se rezolva si asta.

                  6.STAY DON'T STRAY




Anticearcan/primer de ochi. Il folosesc doar ca primer, vine perfect pe tenul meu, culorile sunt vizibil mai intense si mult mai rezistente.

                      7. BAD GAL


Inainte sa descopar Bad gal lash foloseam Lancome Precious Cells de care eram foarte incantata. Insa Bad gal lash mi se pare de departe mult mai bun. Imi ofera un aspect natural, separa bine genele, dar nu este genul de mascara care face efect de gene false . 
Periuta este marisoara, nu stiu cat de comoda ar fi pentru fetele cu ochi mai mici, insa eu am ochii mari si gene lungi, pentru mine e ok.

-Bad gal blue si Bad gal plum le-am luat incantata fiind de varianta clasica neagra si nu am fost dezamagita. Imi place sa-mi accentuez ochii, iar cele doua nuante sunt excelente pentru asta : intensifica si lumineaza privirea. Se pot aplica si pe o baza de negru, insa eu le iau ca atare :)

            8. POWDERFLAGE

                             

Un anticearcan pudra pe care il aplic direct pe fondul de ten; are rolul de a acoperi petele si venisoarele, imi lumineaza fata fara sa mi-o simt incarcata. Daca aveti probleme mai serioase cu cearcanele va recomand sa folositi un anticearcan cremos, apoi aplicati-l pe acesta.

              9. HELLO FLAWLESS


-o pudra minunata cu SPF 15. Eu folosesc pensula pentru ca imi da acel finish natural pe care il iubesc, dar se poate aplica si cu buretelul pentru o acoperire mai mare.

                     10. SOME KINDA GORGEOUS




-Love it! Un fond de ten cremos, oil-free, cu textura usoara, pigmentat care arata atat de natural incat parca nu as avea fond de ten pe fata. Din pacate se consuma foarte repede.

                 11. BROW ZINGS



Un kit mic de sprancene ce contine o ceara pigmentata pentru a da forma, o setting powder complementara, o penseta micuta, dar care functioneaza foarte bine si doua pensulite. Asta folosesc momentan si sunt foarte incantata.

                  12. DALLAS



Bronzerul meu, un alt produs foarte bun Benefit. Imi place pentru ca are o stralucire foarte soft, se blenduieste bine, iar uneori il folosesc ca si blush. Trebuie putina cantitate si blenduit bine.

                   12. DR. FEELGOOD



Mi-am facut mari sperante cand mi-am luat acest balsam/primer pentru fata si in ciuda faptului ca miroase foarte bine si are o textura placuta (seamana cu cea din Poreless) care face pielea fina, are cateva minusuri.

 Ce ma deranjeaza cel mai mult este modalitatea de aplicare, cum sa iau pe burete un balsam cand el sta fixat in cutiuta lui? Daca presez buretele in cutie nu se ia cantitatea de care am eu nevoie, nici pe departe, iar daca incerc sa frec buretele acolo se fac mici gramajoare de balsam strans pe burete care ajung si pe fatza mea.
Este total aiurea, momentan am incetat sa-l folosesc, o sa incerc sa iau si cu degetele sa vad care-i treaba. Alt minus ar fi ca atunci cand aplic balsamul peste machiaj se ia machiajul meu pe burete, ceea ce nu mi se pare in regula. As folosi acest balsam daca as avea un ten imaculat de portelan fara niciun fond de ten.

               13. ERASE PASTE



Pentru mine nu este bun nici ca anticearcan nici ca erase paste pentru vreun cos rebel. Textura lui este mult prea lipicioasa penru gustul meu, intra in ridurile de expresie de sub ochi si nici nu mi se pare ca ar avea putere de acoperire prea mare.

            
                    

12 comments:

  1. High Beam cred ca e ceea ce defineste Benefit.Dupa parerea mea,High Beam a fost produsul care i-a facut atat de cunoscuti si pe buna dreptate ptr ca este cel mai fain iluminator pe care l-am incercat pana acum!!Il ador!

    La fel Dallas am si eu si imi place ft mult.Cred ca e cel mai des blush folosit de mine.
    Si Powderflage la fel il folosesc zilnic.Putin concealer,pudra pe deasupra si arat ca noua :)

    As vrea sa te intreb de Some kind'a Gorgeous ptr ca ma tenteaza ft tare.Ce nuanta folosesti tu si cum ti se potriveste cu nuanta tenului tau?Aaaa...si ce aspect confera..mat sau glowy?

    ReplyDelete
  2. Ce-mi place sa vad ca sunt fete care-mi impartasesc gusturile:D
    Despre Some kinda gorgeous,folosesc nuanta Medium,avnd in vedere ca mai sunt doar alte 2 nuante(light si deep),e cam limitata oferta,dar se camufleaza foarte bine.Am dat-o cu el si pe vara-mea care are un ten mai rozaliu ca mine si fara imperfectiuni si era WOW.
    Cat despre aspect,clar ofera unul mat,natural asa cum imi place mie.Sper sa-ti placa :*

    ReplyDelete
  3. Suuuuuper!
    De abia astept sa-l incerc.Rezultatul natural ptr mine face toti banii.
    Mersi de sfaturi.E super ca am pe cine intreba.
    Pupici! :*

    ReplyDelete
  4. Buna:* chiar nu ai niste produse benefit ,too faced sau..urban decay..ca sa faci un blog sale:) Ar fi minunat..pentru mine..deoarece nu le-am incercat si le-am cumpara.Multumesc:*

    ReplyDelete
  5. Sigur:)
    Am prostul obicei de a cumpara in prostie,desi nu am mereu nevoie sau nu mi se potriveste.Asa ma aleg cu produse nefolositoare.Voi face un blog sale pe viitor,probabil dupa sarbatori,mai tarziu un pic :*

    ReplyDelete
  6. Deabia astept:* Multumesc mult de tot

    ReplyDelete
  7. TREBUIE sa am imi cumpar Porefessional neaparat!!!
    Nici nu stiu cat costa dar sigur o sa ma interesez. Chiar esti o fana a produselor benefit!!
    Mi imi plac Erase Paste, Eye Bright si fardurile de obraz de la ei.

    ReplyDelete
  8. vaaai cate minunatii Benefit!!!
    Nu iti place erase paste ul?!
    Mi-l vinzi mie? Eu il adoooor! Dar are un extra pret aici... de 25 euro :(
    Inca astept ziua mea si Craciunul,poate mi l fac cadou :)

    ReplyDelete
  9. Mie de ce nu mi se pare asa extraordinar High Beam ul? :( Aplici o cantitate mai mare? Eu dau 2, 3 pensulici, dar nu prea se observa mare lucru... Il aplici inainte sau dupa fondul de ten?

    ReplyDelete
  10. Dupa fondul de ten, eu fac un X pe mijlocul pometelui, putin mai sus (sper sa fie corect anatomic vbind), dupa care frec usor intinzandu-l pana aproape de tampla

    ReplyDelete
  11. Off cate produse superbe :( .
    As vrea that gal :X

    ReplyDelete