Sunday 27 February 2011

Hair: Vedetele folosesc MOROCCANOIL - secretul parului stralucitor si sanatos

 
               Acum ceva timp mi-am comandat de pe un site tratamentul de par si un spray pentru stralucire Moroccanoil. Inainte de a va spune impresia mea, ma simt obligata sa va impartasesc informatiile care m-au determinat sa fac aceasta achizitie.

Sunt genul de persoana care se lasa "influentata" de recomandarile si secretele celebritatilor. Consider ca ele stiu ce sa foloseasca, fiind inconjurate de cei mai buni hairstyle-isti si make-up artisti, iar cel mai mult, ma impresioneaza "stralucirea" pe care o afiseaza pe orice covor ar pasi. Astfel, nu ma costa nimic decat bani  sa incerc si eu. Iar daca o sa cititi postarea pana la capat imi veti da dreptate ca nu m-am inselat asupra acestui produs. :) 

  •             First of all, am citit undeva ca Taylor Swift foloseste aceste produse de care este foarte multumita. Am dat un simplu search pe google, iar astfel am aflat ca nu doar ei ii plac, ci si lui Ashlee Simpson, Katy Perry, Rachel Bilson, Amanda Seyfried, Jessica Alba sau J.Lo. Iar acestea nu sunt singurele, lista e prea lunga, iar eu m-am plictisit de cautari. :)









  • Apoi am intrat pe site-ul oficial Moroccanoil, unde am gasit o varietate de produse ce sunt folosite la diverse evenimente internationale, festivaluri de film si prezentari de moda. Astfel, Moroccanoil are grija sa infrumuseteze podoabele capilare ale manechinelor de la marile case de moda (ex. New York Fashion Week unde au prezentat Carolina Herrera, Vera Wang, Badgley Mishka sau Derek Lam). Gasiti aici cateva filmulete.
         Derek Lam


Carolina Herrera





Nanette Lepore







Elie Tahari




Badgley Mischka




Vera Wang






  • Intr-un final am zis sa vad si care este "smecheria" acestui produs, banuind ca in esenta este vorba despre celebrul ulei de argan ce se gaseste numai in Maroc si mi-a fost foarte simplu sa gasesc si informatii:
"  The luxury brand, Moroccanoil, is the originator and leading manufacturer of professional Argan Oil hair products and the fastest growing independent company in the professional salon industry. A powerful antioxidant and UV protector, Moroccanoil’s proprietary Argan oil blend is rich in vitamins and natural elements that fortify the hair and protect against free-radicals and Phenols to shield against environmental stressors. Moroccanoil® products have a strong following among leading runway, film, television and celebrity stylists who search for the very finest for their A-list clients. Moroccanoil is a backstage fixture frequently used to create hair for major magazine covers, fashion editorial spreads, as well as for award shows including the Oscars, Golden Globes, Grammys, Independent Spirit Awards and MTV Awards. There is only one Moroccanoil brand on the market. Look for the bright turquoise blue label with the large copper M in the Moroccanoil logo. These are the only genuine, proprietary Moroccanoil products. ""


  • De aproximativ doua saptamani folosesc tratamentul de par pe care il aplic dupa samponare. Pun foarte putin, deoarece este un ulei si nu doresc sa imi ingrase parul. Masez parul insistand la varfuri.
 Dupa care pulverizez spray-ul pentru stralucire tot in cantitate mica.


               Dupa aceste produse (le folosesc impreuna, desi tratamentul de par isi face si singur treaba), parul meu este incredibil de matasos si stralucitor. Iar dupa aproximativ doua saptamani, ceea ce inseamna cam 4 spalari, parul este vizibil mult mai frumos decat inainte, are un aspect sanatos, radiant.
               Mirosul este dulceag, dar in niciun caz puternic.

            Sunt tare fericita ca am incercat Moroccanoil si ca functioneaza, am ramas uimita cand am vazut in poze diferenta dintre parul de dinainte si cel de acum. Vedeti si voi:



*pozele sunt facute in aceleasi conditii/loc, iar prima poza este chiar dupa prima aplicare a celor doua produse




XO,
Iela


15 comments:

  1. Nu am folosit aceste produse si informatiile din postare sunt foarte interesante. Trebuie sa citesc cateva review-uri ca sa-mi fac o idee.
    Mersi!
    :*

    ReplyDelete
  2. Esti draguta sa imi zici si mie de unde l-ai achizitionat ca nu am vazut scris in postare si cat te-a costat ! :D
    Multumesc ! :*

    ReplyDelete
  3. mai pui si balsam dupa sampon sau direct oil?mersi.

    ReplyDelete
  4. @Ema- chiar sunt curioasa daca ti-ar placea:D :*

    ReplyDelete
  5. @Honey- de pe www.beautybay.com si am dat 33 de euro pe tratament, iar pe spray nu mai stiu, tot cam asa, vad ca pe site nu mai este.
    Dar gasesti si pe amazon sau alte site-uri de gen. :)
    Pupici!

    ReplyDelete
  6. @modniza- cateodata pun si balsam, mai am si un alt tratament de la Fekkai, cand imi amintesc si de ele :D

    ReplyDelete
  7. Si eu am auzit peste tot de Moroccanoil,dar nu m-a tentat pana acum.La mine e si mai dificil ptr ca am parul ft cretz si mi-l indrept mai tot timpul,asa ca vreau de la produsele pe care le cumpar sa ma ajute si la indreptarea parului :D
    Ce pret are Moroccanoil?

    ReplyDelete
  8. Sweetie, eu am dat 33 de euro pe tratament.
    Si au foarte multe produse, si pentru par cret, poti sa intri la ei pe site :)

    ReplyDelete
  9. probabil o sa imi cumpar uleiul , si eu incerc tot felul de produse pt ingrijirea parului, acum am sampon si balsam de la tony&guy si sunt multumita, tu ce sampon folosesti? uleiul este pt hidratare? si nu ti se ingrasa mai repede parul? ast rasp :*

    ReplyDelete
  10. Buna Iulia :*

    Folosesc doua sampoane de la Frederic Fekkai pe care le alternez: Full Blown Volume Shampoo si Apple Cider Claryfing Shampoo si balsamul de par Full Volume si tratamentul de par Protein Rx Reparative Treatment Mask (toate Fekkai) pe care le folosesc atunci cand nu ma grabesc :D

    Parul il spal de doua ori pe saptamana, deci nu stiu daca se ingrasa prea repede sau nu, eu sunt multumita, caci am avut o perioada in care imi spalam zilnic parul.

    A, si inca ceva, uleiul nu il aplic si la radacina, ci numai pe lungimea parului. :)

    ReplyDelete
  11. Buna,

    Poti sa mi zici si mie te rog daca se gasesc produsele de la Maroccanoil de cumparat in saloanele din Romania?

    Mersi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acum sa deschis un salon nou de infrumusetare langa Medicina Carol Davila unde folosesc intreaga gama Moroccanoil si de unde puteti achizitiona produsele,singura problema este ca pentru a le putea incerca in salon este necesara programare deorece doar doi dintre stilistii de acolo le folosesc si au fost la cursuri de specializare Moroccanoil.

      www.meistudio.ro
      tel:0721221999

      Delete
    2. in iasi unde se gaseste?doar la magazinul top line?

      Delete