Tuesday 29 March 2011

Colectia mea de OPI

                   Pentru ca Andreea mi-a propus sa arat ojele mele OPI cu swatch-uri, iar astazi am fost in the mood, am zis sa va incant privirea cu ele.

                   Eu sunt una dintre fetele care prefera sa-si faca singure mani si pedi din simplul motiv ca imi place si am si rabdare, de cele mai multe ori si indemanare sa aplic pe rand si gelul pentru cuticule, apoi ulei hidratant, base coat, doua straturi de oja si in final top coat. Din aceasta cauza am obiceiul de a-mi achizitiona oje, fie ca sunt marca OPI sau nu. 
                   
                   Acestea fiind spuse, let me introduce you to:

















Sa va arat si incercarea de swatch. Cat am pozat ojele am reusit de m-am plictisit, asadar, totul este vraiste pe unghiilemele, va rog sa scuzati si calitatea pozelor din acelasi motiv. Fiecare oja este data intr-un singur strat,dar gros, iar cele cu glitter mult in doua straturi caci altfel nu prea iesea.





       Ce pot spune despre calitatea OPI?

CALITATE:

Se spune ca sunt faimoase datorita faptului ca rezista mult pe unghie, este adevarat, dar asta nu se aplica chiar la toate ojele. Sunt multe care la cateva ore de la uscare mi se crapa. Cel mai bun exemplu in sensul acesta este oja de culoare lavandei, Done out in Deco, care desi este preferata mea ca si culoare se duce cel mai repede. Voi ati putea spune ca nu astept sa mi se usuce, ca nu dau cu top coat, etc, ei bine, fac totul ca la carte si de fiecare data oja asta se cojeste la cea mai mica atingere a unghiei cu o suprafata relativ rigida.

In acelasi timp, Cajun Shrimp imi rezista pe unghie mai bine de o saptamana. Poate ar rezista si mai mult, insa eu  imi fac mani in fiecare saptamana, asadar speranta de viata se opreste acolo. Ojele cu glitter de asemenea rezista pana le sterg eu.

CULOARE:
Au culori care iti fura ochii, nu pot intra in Sephora fara sa merg teleghidata catre standul OPI. Nuante care mai de care, plus nebunia cu Shatter-ele din ultima vreme, plus produsele de ingrijire mani/pedi, care iarasi sunt foarte bune.


Asadar,de ce cumpar de cele mai multe ori OPI? Din snobism!


          

                                       XO,
                                         Iela

26 comments:

  1. wow! cajun shrimp e super :X

    ReplyDelete
  2. Deci chiarrr imi plac toate:X

    ReplyDelete
  3. Saru-mana Amalia!!:*
    Mie nu-mi mai plac chiar toate :))

    ReplyDelete
  4. Wooooooooooow!
    Ai o intreaga colectie!Daca astea sunt doar cele Opi...imi e cam frica sa iti vad toata colectia de oje.

    Sunt superbe toate nuantele!Sa te bucuri de ele din plin :)
    Eu sunt pui mic...am doar o oja Opi(Party in my Cabana) si imi place foarte mult.Cel mai mult m-a atras luciul pe care il are.Dupa ce am folosit-o prima oara am ramas woooooow!
    Nici una dintre celelalte oje pe care le detin,nu arata la fel nici cu top coat si toate!

    Asa ca...te inteleg perfect!!Nici eu nu as rezista tentatiei,dar la mine in oras nu se gasesc de nici o culoare,asa ca momentant cam sunt nevoita :))

    ReplyDelete
  5. Cristina, in afara de glittere( my all time favs) imi place cea lavanda, jade, maron-ul si cea corai. :)

    ReplyDelete
  6. Delia, ma bucur ca ma intelegi:D
    Uite, spre exemplu cand merg la Baneasa la Sephora de pe galeria Feeria este un stand maricel cu foarte multe oje, Farmasi sau nu stiu ce firma, dar nu e acelasi lucru, nici nu ma opresc acolo. Tine de fapt de snobismul de care ziceam pe care macar il constientizez si mi-l asum. :D

    ReplyDelete
  7. ce colectie frumoasa si maaare:), penultima oja imi place la nebunie

    ReplyDelete
  8. Acuma sa nu intelegeti ca sunt o snoaba. De exemplu nu cumpar de la MAC din simplul fapt ca nu ma atrage nimic cu adevarat, mi se pare doar ca este la moda si atat. Gasesc si la brandurile din Sephora ce am eu nevoie, nu trebuie sa scot din geanta gloss-ul Mac sa vada lumea ca am eu Mac. :)))

    ReplyDelete
  9. Superficial Beauty, mersi, si mie imi plac mult cele cu glitter. :)

    ReplyDelete
  10. Hey! De ce nu cumperi OPI din saloanele Abbate unde costa 32 lei? Eu de acolo intentionez sa imi cumpar, dar cand ajung la fata locului nu ma pot hotari si plec fara nimic :))

    ReplyDelete
  11. i agree cu Mac. pana acum nu m-a convins sa iau nimic...in loc de un gloss mac prefer unul givenchy precum al tau :))

    ReplyDelete
  12. su-per-be! nici nu ma pot decide care imi place mai mult :))

    ReplyDelete
  13. Betty, multumesc de tag, o sa-l fac. :*


    Pinkie, si mie mi se intampla de multe ori asa cum patesti tu, din prea multe oferte nu aleg nimic ca nu ma pot decide ;))
    Cat despre OPI, nu-mi planuiesc niciodata ce sa iau, doar intru in Sephora, raman fascinata si trebuie sa plec cu ceva de acolo :D

    ReplyDelete
  14. Superficial Beauty, daca e vorba de produse pro prefer Benefit, Cargo si Too Faced, iar la high quality am de unde alege, de la Givenchy pana la Chanel. Asa ca sa iau de la Mac mi se pare useless. :)

    ReplyDelete
  15. O colectie frumoasa, imi plac aproape toate culorile, extra-va-vaganza arata mai mult decat delicios ! :)

    ReplyDelete
  16. Eu te inteleg perfect, obisnuiam sa cumpar doar Flormar, Farmec si altele ieftine, dar dupa prima manichiura cu Opi am fost fascinata si nu m-am mai putut intoarce. Acum port de 2 luni doar Opi :))
    Pur si simplu ador rezistenta, luciul, compozitia, felul cum se intinde pe unghie. Chiar se simte calitatea.
    Si chiar daca n-am bani sa iau 5 pe luna, macar 1 si o port pana ma satur :D

    ReplyDelete
  17. ce de culori frumoase! :X

    ReplyDelete
  18. Oh, ce colectie frumoasa!<3
    Sa le folosesti cu placere!:8

    ReplyDelete
  19. Ielaaaa...uite ce am facut dupa ce am plecat de pe blogul tau!! http://notanothermakeupblog.blogspot.com/2011/03/notd-opi-haul.html

    ReplyDelete
  20. uau, ai o colectie impresionanta. eu una mi-am luat 2 oje opi si nu am fost foarte multumita de nici una dintre ele, nu stiu, ma asteptam la mai mult de la pretul foarte mare pe care il au. preferata mea, dintre cele pe care le-ai prezentat e extra-va-vaganza. o sa o caut si eu si ii mai dau o sansa acestui brand.

    ReplyDelete
  21. You don't know Jaques si Done Out (adica prima) sunt favoritele mele!
    Multumesc mult pentru postare! :* Pupici!

    ReplyDelete
  22. Foarte frumoase toate, imi plac mult cele cu glitter. Eu nu am nici o oja OPI, inca rezist tentatiei:), dar am pus ochii pe cateva. Pupici si multumesc pt. postare.

    ReplyDelete
  23. Vaaaai, cate ai!:X U lucky girl. :*

    ReplyDelete
  24. Multumesc Anda, lasa ca am vazut si eu pe la voi cate rujuri si alte produse de make-up aveti si am ramas WOW :D

    Ti pup!

    ReplyDelete