Tuesday 21 June 2011

HM clothes + Meal of the day

In urma cu cateva zile am vazut pe pagina de facebook H&M niste hainute noi, care cica ar fi trebuit sa fie in toate magazinele lor. Am fost astazi si bineinteles ca nu erau. In schimb am gasit reduceri, daca nu stiati de ele. Multe reduceri, etichete rosii peste tot.

Nu stiu de ce, dar cand vad asa muuulte etichete rosii imi dispare cheful de shoppinguiala, parca nici nu mai sunt atenta la ce caut, nu ma atrage nimic. Poate chiar sunt de vina etichetele, ce stiu eu?
Oricum, nu-mi mai placea nimic, iar putinele lucruri care m-au atras nu aveau marimea 34, 36. Asa ca m-am dus la lenjerie (pe care o ador de cand ma stiu) si mi-am luat iar niste chestiuni dragalase si ieftine. Dupa care am zarit ceva ce imi doream de mult, short boyfriend jeans, aveau si 34, costau 99 de lei asa ca i-am luat.:D



Asa cum i-am spus si lui SuperficialBeauty , in ultimul timp imi iau numai lenjerie intima, lenjerie de pat ( perna de corp ), haine de stat in casa, betigase parfumate si uleiuri aromaterapy.
Asadar mi-am mai luat ceva de stat in casa. Mi s-a parut dragut si ieftin si aveau mai multe modele in caz de v-ar interesa.


Apoi mi-am luat o geanta care ma face sa ma gandesc la Pocahontas si o curelusa de piele sa-mi tina noii  boyfriend jeans.




Mie  mi s-au parut ieftine si dragute. Erau si maieuri la 10 lei, lenjerie intima de bumbac, la fel. Nu o sa gasiti nimic spectaculos la reduceri (dupa parerea mea), dar depinde de gusturi.


Si acum, sa va impartasesc recenta, dar RECENTA mea ocupatie: gatitul de plictiseala. Poate pentru cele mai harnicute dintre voi pare ceva banal, pentru mine e o noutate, pana acum cateva saptamani abia imi faceam o omleta.
Sa-mi ziceti ce credeti:D

Zilele trecute am facut tocanita de piept de pui cu ciupercute. 


Mazare cu legume. Nu stiu cat de ok sta mararul ala pe mazare, dar eu ador atat mararul cat si patrunjelul. As manca orice cu verdeturile astea.


Si astazi am facut salata de avocado cu ton, inspirata de o postare a Cameliei. Iarasi habar n-am cat de bine merge, teoretic, dar practic a iesit o minunatie. Si am mai prajit si paine.






                                                               XO,
                                                                 Iela

13 comments:

  1. ia la ea ce harnica eee! eu in sesiune sunt cea mai harnica numai sa nu invat :)) imi plac mult pantalonii scurti si geanta :) sa le porti cu placere!

    ReplyDelete
  2. multumesc frumos:*:*
    cred ca si la mine e la fel cu sesiunea ;))

    ReplyDelete
  3. de ce ma chinui la ora asta cu o postare ce cuprinde mancare? :((((
    glumesc :D arata foarte, foarte bine :) bravo!!

    ReplyDelete
  4. imi plac blugii , sunt asa de sic si am impresia ca nu se vor demoda niciodata cat despre mancare yamy yamy , pofta buna :D }{

    ReplyDelete
  5. moaaama, cand imi laudati mancarea e ca si cum mi-ati lauda motanul, it makes me happy ;)) Va pup!!

    ReplyDelete
  6. sa le porti cu placere;) eu am iesit plina de draci din h and m azi, asa ca mi-a ajuns :)) din cauza unei nesimtite de vanzatoare nu mi-am luat nimic :/ tocanita ta mi-a facut fomel :D

    ReplyDelete
  7. Ador pieptul de pui cu ciupercute:x Arata senzational.(imi lasa si gura apa):)).
    Referitor la hainutele de la H&M,de mult caut si eu o pereche de short boyfriend jeans dar nu am gasit nimic.:(
    Te pup>:d<

    ReplyDelete
  8. vai ce bine arata toate....si eu sunt mancacioasa de verdeturi...eu mananc patrunjel si marar asa, din mers cum se zice :D....trebuie neaparat sa incerc salata cu avocado si ton....pastilele gustative se plimba prin gura acuma :D

    www.suntunika.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. blondie, am citit acum. ce sa mai zici?

    deeea, sigur o sa gasesti la hm daca mergi, mai erau si alte culori. Pupici!!!!

    unika, chiar sunt curioasa daca gasesti pe net vreo reteta de avocado si ton. eu acum in inocenta mea culinara am impresia ca tocmai am inventat ceva;)):*

    ReplyDelete
  10. imi place mult geanta:X:X
    iar mancarurile tale arata yuumy.Pupici

    ReplyDelete
  11. Te pup si eu Amelia, si mersi frumos de complimente:X

    ReplyDelete
  12. ce pofta mi'ai facutt!

    sunt super dragute hainutele:x

    ReplyDelete