Monday 13 June 2011

Proces de mani-pedi: OPI, MINUS-417, SEPHORA products!!

Hei,  voi cum va faceti manichiura? Eu o fac "ca la carte". Adica iau ustensilele necesare si incep cu tratament pentru exfolierea cuticulelor Avoplex de la OPI:


- Nu stiu  altele cum sunt, dar mie imi place enorm acesta. Are 30 ml si pare sa ma tina o vesnicie, adica este nevoie de foarte putin pentru fiecare unghie si isi face treaba de minune. Pentru mine Avoplex este the big deal cand vine vorba de unghii. 

Dupa procesul de "impingere" a cuticulei si finisarea unghiei cu pila imi aplic un ulei tratament pentru cuticule cu care stau vreo 5 minute, poate si mai mult, masand usor. Acesta este Cuticle Oil:


- Tot 30 ml, tot o vesnicie tine, ganditi-va ca necesita o picatura mica fiecare unghie. Se poate observa in poza cat este consumat (pana la latura superioara a dreptunghiului de pe sticluta) si il am de mai bine de un an. Uleiul contine: sweet almond oil, sesam oil, grape oil, palm oil, evening primrose oil, rose hips oil, chamomile extract, dead sea salt.
TOATE  produsele lor sunt fara ulei mineral, FARA PARABENI! Eu am mai vorbit despre gomajul si untul de corp de la ei, absolut senzationale. 



Bun, urmatorul pas in procesul meu de mani-pedi este aplicrea unei base-coat, acum folosesc pe post de base coat Sephora- serum dejaunisseur, adica impotriva ingalbenirii unghiei. Inainte de asta am avut un alt serum, cred ca intarior si tot asa.


Apoi, urmeaza aplicarea ojei in doua straturi. Astazi am folosit OPI- Suzi Says Feng Shui:


 - Iar aici vine partea cea mai grea, astept sa se usuce partial primul strat, dupa care vine al doilea strat, dupa care trebuie iar sa astept sa se usuce partial pentru a putea aplica top coat. Uf, am zis ca trebuie sa-mi iau si eu o solutie cum au fetele de la saloane de mi se usuca oja repede...

Si asa mi-am mai luat ceva pentru a finaliza tot procesul asta care mie imi place foarte mult. Asadar, OPI- Drip Dry:



- Nu stiu ce as mai putea spune, cred ca se subantelege ca imi super-place! Am incercat cu o singura picatura pe fiecare unghie si functioneaza. Unghia nu este complet uscata dupa 5 minute, asa cum spun ei, dar pot sa-mi torn un pahar de apa fara sa ma tem ca mi se ia oja, pot sa tastez acum fara sa ma tem ca mi se ia oja si tot asa. :D


La final, va arat si crema de maini actuala Sephora- Creme mains nourrissante:


- Ei spun ca este testata dermatologic si FARA PARABENI, de asemenea contine un ingredient purificator pentru indepartarea usoara a micro-particulelor de poluare ce se aseaza pe suprafata pielii, cica intra imediat in piele fara sa o lase grasa si pe deasupra o mai face si catifelata. Pai as putea eu sa-i contrazic? :D

- Nici nu ma asteptam ca la 20 ron cat a costat sa fie atat de buna! Eu chiar am o problema cu cremele de maini deoarece multe dintre ele raman grase pe piele si le detest. Asta nu! Plus ca miroase excelent, usor acrisor, a parfum subtil barbatesc.

Acum pot sa va arat aspectul final al manichiurii, aspectul "proaspat", caci oja de pe piele se duce imediat cu putin dizolvant (imi cam tremura mainile):



Deci: voi cum va faceti mani-pedi? :D


                                                                  XO,
                                                                    Iela     








7 comments:

  1. Ce face mai exact lotiunea de la OPI fiindca vreau si eu sa mi-o iau, dar nu prea inteleg cum exfoliaza? Fiindca banuiesc ca nu imi ia de tot cuticula.

    Te pup!

    ReplyDelete
  2. Ba o cam ia. In primul rand, eu nu mi-am taiat niciodata cuticula cu forfecuta, adica este micuta, nu creste multa, deci in cazul ala nu stiu daca se ia cuticula ca la mine, habar n-am.

    Apoi, solutia de la opi imi inmoaie cuticula si folosind ustensile de genul asta: http://f38romania.blogspot.com/2010/10/ustensile-manichiura.html
    o imping si curat efectiv cuticula, se ia precum scamele de pe tzesatura:D Sper sa intelegi despre ce vorbesc...

    ReplyDelete
  3. Nu am avut niciodata atatea produse pentru unghii cu exceptia ojelor evident.Cred ca ar cam fi cazul.Pupici!

    ReplyDelete
  4. :D depinde daca iti faci placere sa pierzi timpul cu manichiura sau nu :D
    Pup si eu!

    ReplyDelete
  5. super tare , imi place culoarea si eu am multe oje opi , le consider the best :X

    ReplyDelete
  6. Problema mea e timpul... asa mi-ar place sa le bibilesc,sa le fac modele... Pf si am niste cuticule asa urate acum,trebuie musai sa le rezolv cumva! Pupici!

    ReplyDelete