Sunday 7 August 2011

Masca cu aur Leorex

Acum ceva timp am castigat pe blogul Mirelei Niculai (multumesc Mirela din nou, te pup!) masca cu aur de la Leorex, alaltaieri am primit-o. iar aseara am testat-o. Ce m-a uimit cel mai mult a fost cantitatea, e un tubulet mic de 7 gr, iar din ce am vazut pe site, cel de 14 gr costa 87 ron. I would say it is pretty expensive. :D






Descrierea oficiala:


"Lux cu aur real, incorporat in structura Leorex, face minuni asupra pielii. Masca cu Aur .

Imediat dupa aplicare, Leorex Booster Gold devine auriu, pe masura ce siliciul se aseaza pe piele si incepe sa actioneze.

Fiecare zona a pielii este tratata individual – veti observa Booster Gold colorandu-se in alb cand actiunea acesuia s-a incheiat.
Cand pielea este alba, este timpul sa indepartati resturile prin spalare abundenta.
Aurul, element pur folosit de civilizatiile stravechi iar acum de tratamentele avansate,se adauga efectului renumit Leorex: aplatizeaza fizic imediat ridurile, lumineaza, creste circulatia sanguina, exfoliaza delicat dar de efect si confera fermitate evident.
Booster Gold ajuta la restabilirea aspectului tineresc si sanatos al pielii.
Caracteristicile Leorex Booster Gold:
  • Contine aur adevarat
  • Indicatorul de actiune locala prin schimbarea culorii
  • Netezirea ridurilor instantanee si micsorarea porilor cu forte fizice externe.

Tratamentul cu praf de aur este un tratament complex, cu etape clar definite, care se adreseaza persoanelor - femei si barbati - de peste 25 de ani si tuturor celor ce au probleme de hidratare a tenului. Masca cu praf de aur este un tratament recomandat pentru tenurile obosite, pentru atenuarea ridurilor fine, chiar si pentru tenurile cu probleme (acnee, tenurile alergice). "


Why i like it:
 - este sclipicioasa, i looove glitter, just love it! Ma simt bine numai la gandul ca am niste glitter pe fata, unde mai punem ca este vorba si de aur :))


- mi-a placut mult pentru ca mi-a uscat instantaneu un cosulet, iar astazi nu mai este deloc


- eu am tenul mixt, iar aseara dupa masca totul era smooth and nice. Bineinteles ca astazi iar am mici probleme cu zona T, dar ma descurc eu. Dupa cum spune si in descriere, atunci cand actioneaza isi schimba culoarea in alb:




Why i don't like it:

- textura nu imi place, este groasa, se intinde greu de tot, trebuie sa ma misc repede si oricum ramane destula crema risipita pe degetele mele:



 - cum spuneam si la inceput, este cam scumpa. Poate face ea minuni, dar nu am cum sa-mi dau seama nici macar din cele 14 gr, iar de cumparat pe termen lung, succes celor care isi permit. :D

Astazi o sa-mi aplic din nou masca, nu sunt sigura daca e bine atat de des, dar mi-a placut experienta, seman cu Robert Pattinson in Twilight plus ca atunci cand ma spal pe fata curge numai sclipici auriu in chiuveta. This is awesome!! :D


                                                                     XO,
                                                                        Iela

9 comments:

  1. pare interesanta..dar e cam scumpa:-s

    ReplyDelete
  2. mi-ar placea si mie sa o incerc, mai mult pentru sclipici :x

    ReplyDelete
  3. Interesant, Miha dar nu are o cutiuta ceva cu instructiuni de folosire ?

    ReplyDelete
  4. mi-ar placea sa sdtiu ca am aur pe fata :)) e chiar tare zic eu... :D

    ReplyDelete
  5. @SuperficialBeauty.com: Vezi ca la Dm exista o masca si are sclipici sau cel putin asa spune. E una de-a lor de la Balea pt adolescente :D.

    Pare tare interesanta, dar e scumpa. :-s


    www.iuliabadita.ro

    ReplyDelete
  6. daca pretul ar fi mai acceptabil, probabil ca mi-as cumpara si eu tubuletul cu aur :))

    ReplyDelete
  7. interesanta ...experienta !

    ReplyDelete
  8. miha.ela, eu nu am avut instructiuni, dar nu cred ca imi trebuie, oricum o sa imi aplic crema imeeeediat, din nou :))

    ReplyDelete
  9. mvai ce curioasa m-ai facut :D
    trebuia sa arati si chiuveta cu sclipici :)) :*

    ReplyDelete