Wednesday 27 October 2010

Can't live without....Minus -417



          THE VERY BEST EVER!!! Pentru mine pielea este cea mai importanta asa ca  nu exista scrub mai bun si aromat decat cele de la Minus 417.

Firma este din Israel, iar produsele contin minerale bogate din Marea Moarta, insa partea care ma incanta cel mai mult este ca nu are parabeni sau alti compusi artificiali.
Body peeling-ul este incredibil, e o combinatie de scrub cu ulei de corp, am pielea catifelata ca si data cu ulei de corp, dar fara sa fie grasa.

Acest produs este senzational, inca din cabina de dus eu am acea piele moale si catifelata ca de bebelus. Am incercat o gramada de produse de acest gen si va spun cu mana pe inima ca nu am mai intalnit asa ceva, I'M THRILLED!!!

Cat despre untul de corp, acesta nu face altceva decat sa-mi prelungeasca incantarea si dupa iesirea din dus. Produsele acestea doua sunt fenomenale!!

Pana acum am incercat doar de levantica (couse i love it) si lapte cu miere, dar sunt decisa sa merg pana la capat, sa incerc toate produsele lor. :D


P.S. Mirosul este magnifique!   
LOOOOOOVE IT!!!! :D


Hugs,
Iela

5 comments:

  1. Hmmmm...Daca asa o sa am piele de bebeu le incerc pe toate!!!

    ReplyDelete
  2. Buna fetelor!! Ma bucur sa vad ca iti plac produsele , draga Iela! Felicitari pentru postare! Incearca data viitoare aroma mango si kiwi. E bestseller ul nostru.:D Dar merita sa incerci si produsele pentru ten si pentru par! Fie poti consulta site ul oficial www.minus417.com , fie poti sa ne trimiti un mail la adresa minus417ro@yahoo.com cu ce informatii ai vrea sa aflii !
    Observ ca faci alegeri f bune in materie de make up , cosmetice & co. Bravo! Si Bafta in continuare!

    ReplyDelete
  3. Buna Ralu, mersi de sfat. Chiar trebuie sa-mi cumpar saptamana viitoare iar scrub si unt de corp din Focsani si o sa incerc varianta propusa de tine. :)

    Cu siguranta o sa trec si la celelalte produse pentru par sau ten, insa ofertele sunt atat de tentante de peste tot incat ma trezesc cu multe creme pe care abia apuc sa le folosesc. :D

    ReplyDelete
  4. Eu am o trusa pentru manichiura, sunt super multumita de ea. Mereu m-au tentat si scrubul si untul de sheea, dar mi s-au parut scumpe la 80 de lei bucata. Acum parca imi pare rau ca nu le-am luat si au disparut si standurile lor din mallurile idn cj. :(

    ReplyDelete
  5. Si eu am trusa de mani/pedi, ador cremele pentru maini si picioare. Pila deja "s-a dus" :D

    Untul de corp tine foarte mult timp, cateva luni bune, deci cred ca se merita sa strangi niste banuti, sa iei ceva bun (pentru ca este bun) si sa te si tina mult timp. :)

    ReplyDelete