Sunday 7 November 2010

AIRbrush... cui (nu) ii place?

          
Machiajul Airbrush este folosit de profesionisti, in special de cei pe care ii vedem la tv. Sistemul propriu zis este compus din patru parti: pistolul airbrush, sursa de aer, partea atasata si produsul de machiaj.

        Ce are atat de deosebit?

-Aplicarea fondului de ten de exemplu nu presupune folosire unei pensule (care oricum are destui microbi in ea) sau vreunui buretel

-cateva secunde, atat dureaza aplicarea fondului de ten

-fondul de ten folosit pentru astfel de machiaj este pe baza de silicon sau pe baza de apa

-se obtine un machiaj flawless, aproape invizibil(ceea ce toate ne dorim)

Vreau sa stiu in primul rand daca vreuna dintre voi a folosit asa ceva, sau a auzit de la cineva. Stiu ca acopera flawless si roseata, absolut tot, e full coverage, bla bla. Stie cineva parti proaste ale acestei masinute-minune? Acesta de la TEMPTU costa cam 15 milioane.

                   

5 comments:

  1. oh god...15 mil !? iti dai seama cate fdt-uri iti iei de banii aia?:))
    Daca ma intrebi pe mine, nu mi-as lua asa ceva. In primul rand mi se pare scump, si in al 2lea rand stiu ca exista fdt-uri cu efect de asta flawless..

    ReplyDelete
  2. Buna!
    Numele meu e Bianca Drumea si sunt makeup artist. Am dat peste blogul tau intamplator cand cautam o imagine pentru blogul meu de atasat la un articol despre tehnica airbrush.
    Acum, eu o sa fiu sincera, desi raspunsul meu a venit cu intarziere. Machiajul airbrush este minunat dar nu este decat o alta unealta in trusa ta. Nu te gandi ca face minuni dar nici inferior unei aplicatii manuale corecte cu ajutorul unui produs profesional ce se aplica manual.
    Daca te tine moralul eu te sfatuiesc sa iti cumperi un mini compresor si un airbrush de la Temptu Pro sau alta firma similara (le-am enumerat in articolul meu). Aplicarea pe propria persoana nu este usoara deloc. O sa-ti ia ceva timp sa manuiesti aerograful impecabil. Plus ca pozitia mainii e cam ciudata. Ti-o spun pentru ca eu lucrez cu aerografe si eu pe mine nu ma fac pentru ca mi se pare dificil. :)
    Numai bine si sper ca am fost de ajutor! :)

    ReplyDelete
  3. Buna Bianca, iti multumesc pentru raspuns. :)
    Eu am fost incantata de faptul ca make-up artistii folosesc aceasta tehnica(am tot vazut in culisele show-urilor de moda, etc) si m-am gandit ca este "the deal". Intr-adevar, nu mi-as dori sa ma chinui prea mult pana imi aplic un fond de ten sau un blush.
    Ideal ar fi daca s-ar face undeva o prezentare a AIRbrush-ului la care sa avem ocazia sa incercam pe propria piele. Nu inot in bani totusi si nu prea imi vine sa cheltui pe un obiect despre care nu stiu cu siguranta ca functioneaza la mine :)

    Hugs!

    ReplyDelete
  4. Cu placere, draga mea! :)
    Daca vrei te chem o data sa incerci cu un airbrush Iwata de-al meu sis a vezi cum ti se pare. Si daca ti-e ok si crezi ca te descurci apoi poti sa-ti comanzi un compresor Temptu Air de pe temptupro.com si un airbrush cu duza de 0.35 si cupa B cum ar fi Iwata Eclipse HP BS sau Temptu SP 35 (e mai bun Iwata si mai rezistent in timp - aka nu e facut de chinezi). In felul acesta poti mixa nuantele de fond de ten sau blush. :) Te va duce cam la acelasi pret in timp.

    ReplyDelete
  5. I would love to!! :D In prezent nu mi-as permite achizitionarea unui AIRbrush pentru ca imi pregatesc o excursie exotica si costisitoare ;))

    ReplyDelete