Friday 3 December 2010

SEPHORA Blockbuster Palette si CARGO Le Smoking

                          

                       S-ar putea ca unele dintre voi sa stie ca in Brasov s-a deschis SEPHORA in magazinul Star. Am adormit tare greu azi-noapte, ma simteam ca un copilas care asteapta prima zi de scoala. Aveam emotii, imi imaginam tot felul de scenarii, mai ales ca stiu spatiul respectiv si mi se pare destul de mic pentru un Sephora. Cand in sfarsit m-am trezit pe la 10, ma rugam sa fi adus macar trusa Blockbuster de anul acesta pe care o astept din noiembrie cand am vazut-o pe site-ul oficial Sephora. Pe la ora 14 am intrat emotionata in magazinul Star, de la distanta vedeam cu muncitorii inca dezlipeau dungile albe de pe peretele exterior, iar in interior era lumina, intr-adevar aveam sa intru in primul Sephora din Brasov.

             Entuziasmul meu insa a scazut putin cate putin, la intrare nu am vazut cosuletele, lipseau  standuri multe (BENEFIT,CARGO,TOO FACED,OPI) , iar de la numele mari gen DIOR, CHANEL, YSL aveau numai parfumuri -NO COSMETICS. Si imi trebuia neaparat un fond de ten, m-am multumit insa cu unul de la Givenchy, de care in final cred ca sunt incantata, mai ramane sa-l testez si pe lumina de afara.

             Fetele erau incepatoare si neindemanatice (de altfel dragute) nu stiau sa scaneze cardul, sa rezolve cu oferta mea personalizata, tot ce mi-au putut spune este ca au inaugurat magazinul mult prea devreme si nu au avut timp sa aduca toate produsele. E de inteles. Dupa perioada sarbatorilor vor inchide magazinul timp de o luna si il vor redeschide asa cum trebuie in februarie. 

             Una peste alta, am plecat de acolo cu un parfum, un fond de ten, gama de ingrijire CLINIQUE in 3 pasi si doua truse de make-up de care sunt indragostita. 



                                            CARGO - Le Smoking





                  Arata minunat, dupa cum vedeti sunt 6 culori (extrem de pigmentate si numai bune de smokey eyes) , un creion negru si o pensula cu doua capete (unul pentru eye liner iar celalalt pentru aplicarea fardului pe pleoape) . Cand am vazut pensula am realizat imdiat cat de bune sunt culorile pentru eye liner :D
          




                                         
                         SEPHORA - Endless Color Blockbuster



O paleta micuta ( Size: 5.75 x 5.75 x 2.5" (closed); 19.5 x 5.75 x 1.25" (open) ) cu 187 de produse marca Sephora. Fetele care au mai folosit produsele lor stiu ca reprezinta o oarecare calitate. Nu am mai avut timp sa-mi introduc degetelele in culori sa fac poze, dar am aplicat unele pe fata mea si sunt foarte multumita, sunt pigmentate si ador varietatea de culori, dupa cum vedeti sunt si nuante reci si nuante calde.





-la primul nivel sunt 98 farduri de pleoape sidefate si fara sidef





-la al 2-lea nivel sunt 70 de glosuri shiny cu o textura placuta






-la cel de-al 3-lea nivel care este si ultimul sunt 6 cream eyeliners, 2 lip liners, 3 farduri de obraz , o mascara mica si 4 pensulite (useless) . A, si o oglinjoara :)



        
     

       Ca si o observatie finala, culorile de la CARGO sunt mult mai pigmentate si mai shiny, insa cred ca pentru 189 RON (parca atat este) merita sa va achizitionati o trusa Blockbuster Sephora, mai ales ca este editie LI-MI-TA-TA.



           XO

17 comments:

  1. sa le folosesti cu placere! arata tare bine trusa

    ReplyDelete
  2. ce yuumy arata trusa! sa le foloesti cu placere!

    ReplyDelete
  3. Sunt foarte dragute nuantele din CARGO :X:x:X

    ReplyDelete
  4. Hey!!
    Azi mi-am luat si eu trusa Blockbuster.Arata suuuuuuper,iar fardurile sunt ft pigmentate.Si la fel mi-am luat Clinique 3 steps ptr ca mi se terminase :))

    ReplyDelete
  5. Daca imi zici ca ti-ai luat programul pentru ten gras/mixt,lotiunea si crema in variantele mai mici e prea mare coincidenta ;))

    ReplyDelete
  6. Trusa Cargo e superba, ma tot invart pe langa ea dar mi se pare cam scumpicica pentru bugetul meu actual. OFFF dar sigur mi-o iau pana la sfarsitul anului! Sa te machiezi cu toate cu placere! Fericito! :)

    ReplyDelete
  7. Eu am tenul uscat/mixt mi-am luat programul nr 2:facial soap,clarifying lotion si Crema de fatza toate mari.
    In plus mi-am luat si crema Rich ptr ochi care mi se pare cam grasa.Ar fi trebuit sa-mi iau varianta simpla,formula gel.Tu ai vreo crema de ochi de la ei?Sau daca nu..ce crema de ochi folosesti?
    Kisses!

    ReplyDelete
  8. Am primit cadou acum All about eyes de la Clinique,o folosesc de prea putin timp ca sa-mi dau cu parerea in privinta rezultatelor,insa imi place textura cremei si imi improspateaza ochii atunci cand o aplic.Ma simt bine cu ea,urmeaza sa vad rezultate:*:*
    Inca ceva,este nevoie de o cantitatea foarte mica de crema pentru masajul ochilor,deci cred ca o sa ma tina destul timp :)

    ReplyDelete
  9. Si eu tot Clinique All about eyes am dar varianta Rich.Tu ai varianta normala?

    ReplyDelete
  10. Cea normala.cum este cea Rich?Formula imbunatatita?

    ReplyDelete
  11. Cea Rich nu prea se absoarbe in piele.Nu-mi place consistenta.E..grasa si trebuie blenduita,ceea ce nu imi place deloc.Cred ca ar fi fost mai bine sa iau cea normala :(
    Crema ta cum e?

    ReplyDelete
  12. A mea e tare usoara,se absoarbe repede,mai ales ca eu am si tenul gras iti dai seama k n-as suporta altceva gras pe fatza mea :D

    ReplyDelete
  13. Ooo inca o brasoveanca....super !

    ReplyDelete
  14. Sunt focsaneanca de fapt,Brasovul m-a adoptat putin :D

    ReplyDelete
  15. de unde pot sa-mi comand si eu trusa sephora Blockbuster daca nu sunt din Buc ca nu gasesc nimic pe site lor...merci pupici

    ReplyDelete
  16. In primul rand, a fost editie de sarbatori asa ca nu garantez ca se mai gaseste.

    Apoi, am vazut ca esti din Prahova, intr-o ora esti ori la Brasov ori la Bucuresti, caci din pacate inca nu se vinde online pe site-ul Sephora.ro:(
    Pupici!!!

    ReplyDelete