Thursday 9 June 2011

Lista mea de dorinte

Cum am obiceiul de a rasfoi reviste, mi-am notat pe un carnetel produsele pe care vreau sa mi le achizitionez, sper ca in viitorul apropiat..

M-am gandit ca v-ar putea interesa si pe voi sau chiar ati folosit/incercat cate ceva. Sau poate stiti produse si mai bune si asa incingem aici o discutie. Vi le arat in ordinea preferintelor. 

1. Chanel Hydra Beauty Serum- specialistii de la Chanel promit o mare catifelare si hidratare a tenului, asa ca ma tenteaza teribil.- 339 ron (in Sephora)


2. Dior Hydra Life Skin Perfect (Pore Refinig Perfecting Moisturizer)- un alt hidratant epidermic puternic cu efect energizant, bogat in ingrediente active. - 351 ron(in Sephora)

3. Lancome Slimissime 360 Slimming Activating Concentrate- un gel-crema, tratament anticelulita pentru corp deoarece, cu siguranta afurisita de celulita ne streseaza pe toate intr-o masura mai mica sau mai mare.  - 220 ron (in Sephora)




4. Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector - un ser pentru corectarea petelor de pe fata, acele urme inestetice care au ramas poate de la pubertate cand era "invazie" de cosuri, poate de la fumat, sau pur si simplu petele de varsta.


Iar acum, de la categoria make-up:

1.  Make-up Forever Aqua liners pentru ca sunt in cautarea eye-liner-ului ideal. Culorile sunt superbe, cu asa ceva nici nu-mi mai trebuie fard de pleoape:


sau varianta 
2.  Urban Decay Ink For Eyes

3. Clinique Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder 



Ati observat ca produsele astea au nume din ce in ce mai lungi si mai pompoase?  

So.. what do you think?


                                                      XO,
                                                         Iela












7 comments:

  1. eu cred ca ar trebui sa nu ne mai cumparam toate tampeniile care apar deoarece este mult mai indicat sa te duci la un medic dermatolog BUN sau cosmeticana/ esteticiana sa iti recomande o crema potrivita nevoilor tenului tau pt ca orice am spune noi despre produsele din comert nu poti sa alegi o crema doar pt ca este potrivita tenului uscat de ex, conteaza si ph pielii si multe alte lucruri.

    ReplyDelete
  2. o parere pertinenta. asa este, Iulia, am intalnit de atatea ori fete care se plangeau ca au cosuri, ca nu stiu ce crema li se potriveste,etc. si nici macar nu s-au sinchisit sa mearga la dermato. dar si un dermato bun e mai dificil de gasit.
    all in one, eu ma plimbam pe la dermatologi in perioada pubertatii si ce ma enerveaza cel mai mult la ei este faptul ca recomanda produsele dermato. dar eu vreau si parfum, vreau dermato-cosmetice. ce ma fac? :)

    ReplyDelete
  3. sa ti se indeplineasca dorintele;)):*

    ReplyDelete
  4. Ce fain arata linerele de la Make-up Forever. :X

    ReplyDelete
  5. Amelia T, mersi draga mea;)) sa se indeplineasca si ale tale:*

    Anda, i knooow, ce m-as da cu un eyeliner de ala roz :p

    ReplyDelete
  6. deci vreo 4 de pe lista m-ai facut sa mi le doresc si eu :))

    ReplyDelete